logo vandock passion for technics

Enkele uitgelichte technieken.

Domotica

DOMOTICA verhoogt het leef- en wooncomfort.

Wij gebruiken domotica technologie om de verschillende technieken in uw woning te integreren tot één intelligent geheel zodat u het allerbeste resultaat krijgt op gebied van flexibiliteit, energiebeheer , multi-room en veiligheid.
 

Enkele mogelijkheden op afstand :

• aanwezigheidssimulatie

• verlichtingssferen binnen en buiten

• integratie van screens en toegangscontrole

• koppeling ventilatie

• aansturen verwarming en airco

• bediening tv/muziek en camera

• zwembadsturing

• multi room audio

 

VANDOCK is een erkend GIRA-verwerkend installateur en is zelfs officieel een KNX / EIB-specialist. Ook voor Gira eNet draadloos systeem.

VANDOCK - Verwarming

Warmtepomp

We hebben heel wat expertise aangaande ecologische installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen op platte daken.

 

Overweeg het plaatsen van een WARMTEPOMP. Een warmtepomp gebruikt energie die gratis voor handen is nl. grond, water en lucht. Er is slechts een kleine hoeveelheid extra stroom nodig. Bovendien helpt een warmtepomp uw energierekening en de CO2 uitstoot te verminderen. In de zomer kan het systeem echter ook zorgen voor koeling, zodat u steeds kunt genieten van de perfecte temperatuur.

VANDOCK - Verwarming

Klimaatvloeren

Een goed alternatief voor de klassieke verwarmingssystemen zijn KLIMAATVLOEREN.

 

U kunt er veel geld mee uitsparen en het onderhoud is minimaal. Bovendien kunt u klimaatvloeren laten draaien op basis van een warmtepomp, hierdoor verwarmt en/of koelt u uw huis milieuvriendelijker

VANDOCK - Ventilatie

Ventilatie

Zorg voor een gezonde woning met slimme VENTILATIE.

 

Nieuwe woningen zijn steeds beter geïsoleerd. Om te voorkomen dat warme lucht weglekt, worden ze ook steeds luchtdicht gemaakt. Toevoer van verse lucht via toevallige spleten en kieren, zoals van nature in oudere gebouwen plaatsvindt , is er niet meer bij. Dat betekent dat je het niet lang in een nieuw gebouw uithoudt, als je niet bewust kiest om te ventileren, vierentwintig uur per dag. Ventilatie kan gebeuren op diverse manieren. U kunt terecht bij ons voor : systeem C, C+, D en D+.

 
 
VANDOCK - Elektro

Tuinverlichting

Meer sfeer met de juiste TUINVERLICHTING, ook bij jou!

 

Bij het maken van een plan voor de tuin denkt niet iedereen meteen aan de tuinverlichting. Toch is de buitenverlichting vaak heel bepalend voor de uitstraling van de tuin in de avond. Een tuin zonder verlichting zal er donker en soms onaangenaam uitzien. Maar als in deze tuin goede verlichting wordt toegepast, kan het zomaar veranderen in een sfeervolle knusse plek en kan de tuin ook in de avonduren bij het huis betrokken worden.

VANDOCK - Elektro

Relighting

RELIGHTING of relamping is het energiezuinig aanpassen van je verlichting. Je vervangt je verouderde lichtinstallatie door energiezuinige ledverlichting. Hierdoor bespaar je op je energiefactuur en draag je mee zorg voor het milieu.